Curry picant
- 4 lingurite seminte coriandru
- 4 lingurite schinduf (fan grecesc sau molotru – fenugreek)
- 4 lingurite turmeric
- 4 lingurite cumin
- 4 lingurite piper negru
- 2 lingurite scortisoara
- 2 lingurite foi de dafin macinate
- 2 lingurite nucsoara
- 1 lingurita cayenne
- 1 lingurita cardamom
- 1 lingurita allspice (amestec de scortisoara, nuscoara si cuisoare)
Macinam bine condimentele, semintele si foile de dafin intr-o rasnita pentru cafea si apoi le amestecam toate.
Sare aromata
- 1 cana sare de mare
- 1 lingura busuioc uscat
- 1 lingura maghiran uscat
- 2 linguri piper
- 1 lingura oregano
- 1 lingura rozmarin
- 1 lingura cimbru
Le amestecam bine in blender, le punem in borcan, atasam eticheta si il decoram, fiecare dupa imaginatia de care dispune in momentul ambalarii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu